MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

04.11.2026 16:00
ANASAYFA › SPOR › FUTBOL › SPOR TOTO SÜPER LİG › TRABZONSPOR › İshak Doğan Trabzonsporlu oldu

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

BORSAYA BİLDİRİLDİ

İshak Doğan Trabzonsporlu oldu

Trabzonspor, İshak Doğan'ın transferi konusunda Kardemir Karabükspor ile anlaştığını borsaya bildirdi.
İshak Doğan Trabzonsporlu oldu
07 Ağustos 2014 Perşembe 18:53

Kardemir Karabükspor'a oyuncunun bonservisi karşılığında 1 milyon 750 bin avro ödeyecek olan bordo-mavililer, oyuncuları Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu'yu da bu kulübe bedelsiz olarak verecek.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu İshak Doğan'ın kulübümüze transferi konusunda, Karabükspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Karabükspor Kulübü'ne 1 milyon 750 bin avro transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca profesyonel futbolcularımız Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu, Karabükspor Kulübüne bedelsiz olarak transfer edilecektir" ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: İshak Doğan Trabzonspor Kardemir Karabükspor spor

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!