MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

19 Mart 2024 Salı 11:02
Chrome Kullanıyorsanız:
1.Tarayıcınızın sağ üstündeki, şuna benzeyen düğmeye tıklayın:
2.Options veya Seçenekler yazan kısma tıklayın.
3.Home Page veya Ana sayfa yazan kısma sitemizin adresini yapıştırın ve kaydedin.

Firefox Kullanıyorsanız:
Sitemizin adresinin tamamını seçin ve tutup anasayfa düğmesine sürükleyin.

Anasayfa düğmesi genelde şöyle görünür:

ANASAYFA GÜNDEM GÜNCEL Doğum Gününüz sizin Pin Kodunuz

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

PIN KODU HESAPLAMA

Doğum Gününüz sizin Pin Kodunuz

Herkesin bir PIN kodu olduğunu biliyor muydunuz? Dougles Forbes adlı bir fizikçi insanların doğum günü içerisinde ki
28 Ocak 2022 Cuma 02:12

Herkesin bir PIN kodu olduğunu biliyor muydunuz? Dougles Forbes adlı bir fizikçi insanların doğum günü içerisinde ki rakamlarda bir PIN KODU olduğunu buldu. Bu PIN KODU ile insanlara dair pek çok bilgiye ulaşılabileceğini iddia ediyor. Yapılan PIN KODU analiziniz sayesinde kişiliğiniz, karakteriniz, eğilimleriniz, neye gülersiniz, neye ağlarsınız, sosyal bilinciniz nasıl benliğiniz nasıl, hatta neden dünyaya geldinizin bile bu PIN KOD'unda gizli olduğunu düşünüyor.

Son zamanlarda gündeme gelen “pin kodu analizi ile insan karakteri çözümlemesi", “İnsanın Pin Kodu”, “Kaderin Pin Kodu” ya da “Yaşamın Pin Kodu” şeklinde farklı kategorilerde incelenen pin kodu analizi siz değerli MGD  Haber okuyucuları için sizin için araştırdık.

Günlük yaşantımıza dahil olan kavramlardan biri olan pin kodu analizi nedir, nasıl hesaplanır araştırmaları gün geçtikçe popülerliğini artırıyor. Peki pin kodu nedir, pin kodu ile insan karakteri çözümlemesi nasıl yapılır? İşte pin kodu analizi hakkında detaylar...

Pin Kodu Analizi Nedir?

Pin kodu analizi, Güney Afrikalı fizikçi Douglas Forbes'in doğum tarihinin insanın kaderini etkilediği ve karakterini belirlediğini öngören çalışmasıdır.

İnsanın kişiliğini, varoluş amacını ve kaderini ortaya koyabilen bir analiz yöntemi de denebilir. Douglas Forbes’in yazdığı Kaderin Pin Kodu: Doğum Tarihinizin ve Kaderinizin Gizemli Matematiği isimli kitapta pin kodu analizi hakkında geniş bilgiler yer almaktadır.

Pin Kodu Nasıl Hesaplanır?

Pin Kod Sistemi'nde dokuz temel rakam bulunmaktadır ve her rakamın hem aktif hem de reaktif özellikleri söz konusu. Bu rakamlar doğum tarihini temel alarak 9 haneli, hesaplaması son derece basit bir formüle oturtuluyor.

Bu formül analiz edilirken her hanede yer alan sayıların olumlu ve olumsuz özellikleri ve hanelerin birbirleriyle olan karşılıklı etkileşimleri dikkate alınıyor.

Kaderin Pin Kodu, kim olduğumuzu, kaderimizi, hangi ilişkilerin bizim için iyi olduğunu ve problemlerimize nasıl çözümler bulacağımızı göstermektedir. Ayrıca kişinin başkalarına nasıl tepki vereceği ve hayat içinde geçireceği hakkında bilgiler verir. Örneğin, Kaderin Pin Kodu 8 hane ile bütünü sağlayan 1 haneden oluşur.

İnsanın Pin Kodu Nasıl Hesaplama Yöntemi

İnsanın pin kodu analizi için hesaplanacak olan kişinin doğum tarihi üzerinden yapılır. 11.02.1980 doğum tarihini esas alacak olursak;

Karakter hanesi: Doğum günümüzün rakamları toplanarak elde edilir. Buna göre, incelediğimiz doğum tarihinin karakter hanesi 1+1= 2'dir.

Eğer toplam 9 dan büyük bir rakam ise, tek haneye indirene kadar toplanır. Örneğin 28 ise toplamı 2+8=10 ve sonuç 1+0= 1 olur.

Sosyal Bilinçlilik Hanesi: Doğduğunuz ayın rakamıdır.

Çift haneli aylarda hesaplama şu şekilde; Örneğin doğum ayı 12'nci ay ise sonuç: 1+2= 3'tür.

Küresel Bilinçlilik Hanesi: Doğum yılımızın rakamları toplamından elde edilendir. Bu durumda 1980=1+9+8+0= 18= 1+8= 9 olur.

Yaşam Döngüsü Hanesi: İlk üç hanenin toplamından elde edilir. Yani 2+2+9= 13 (1+3= 4)

Yaşam Dersi Hanesi: 1'inci hane ile 4'üncü haneler toplanır. (2+4= 6)

İçsel Benlik Hanesi: 1'inci ve 2'nci haneler toplanır. (2+2= 4)

İçsel Çocuk Hanesi: 2'nci ve 3'üncü haneler toplanır. 2+9= 11 (1+1= 2)

Ruh Duygusu Hanesi: 6'ncı ve 7'nci haneler toplanır. (4+2 = 6)

Kişinin Pin Kodu yani yaşam duyusu : Tüm hanelerin toplamıdır. 2+2+9+4+6+4+2+6= 35 (3+5= 8)

Daha detaylı ikinci örnek hesaplaması

1. Hanenin Hesaplanması

Örneğin, 13 Mayıs 1972 tarihinde doğduysanız ilk rakamınız 1+3=4 olacaktır. Ulaştığınız rakam 10 ve üzeri ise iki haneli rakamı oluşturan rakamları da kendi aralarında toplayıp, tek haneli bir rakama ulaşana kadar işleme devam edin.

2. Hanenin Hesaplanması

2. haneye doğduğunuz ayın karşısındaki rakamı yazın. 13 Mayıs 1972 örneğimizde 2. hanenin rakamı 5’tir.

3. Hanenin Hesaplanması

Doğum yılınızın bulunduğu sütunun altındaki rakam, 3. hanenizin rakamıdır. 13 Mayıs 1972 örneğimizde, 3. hanenin rakamı 1+9+7+2=19=1+9=10=1 olacaktır.

4. Hanenin Hesaplanması

1., 2. ve 3. hanelerdeki rakamları toplayın ve çıkan rakamı tek haneli bir rakama indirerek 4. haneye yazın. 13 Mayıs 1972 örneğimizde, birinci hane rakamı 4, ikinci hane rakamı 5 ve üçüncü hane rakamı 1’dir. Bu durumda, 4. hanenin rakamı 4+5+1=10=1 olacaktır.

5. Hanenin Hesaplanması

1. ve 4. haneleri toplayın ve 5. hanenin rakamına ulaşın. 13 Mayıs 1972 örneğimizde, birinci hane rakamı 4, dördüncü hane rakamı ise 1’dir. Bu durumda, 5. hanenin rakamı 4+1=5 olacaktır.

6. Hanenin Hesaplanması

6. hanenin rakamına ulaşmak için, birinci ve ikinci hanenin rakamlarını toplayın. 13 Mayıs 1972 örneğimizde, birinci hane rakamı 4, ikinci hane rakamı ise 5’dir. Bu durumda 6. hanenin rakamı 4+5=9 olacaktır.

7. Hanenin Hesaplanması

7. hanenin rakamına ulaşmak için, ikinci ve üçüncü hanenin rakamlarını toplayın. 13 Mayıs 1972 örneğimizde, ikinci hane rakamı 5, üçüncü hane rakamı ise 1’dir. Bu durumda, 7. hanenin rakamı 5+1=6 olacaktır.

8. Hanenin Hesaplanması

8. hanenin rakamına ulaşmak için, 6. ve 7. hanenin rakamlarını toplayın. 13 Mayıs 1972 örneğimizde, altıncı hane rakamı 9, üçüncü hane rakamı ise 6’dır. Bu durumda 8. hanenin rakamı şu şekilde bulunur: 9+6=15 => 1+5=6. Dolayısıyla, 8. hanenin rakamı 6’dır.

Yaşam Duyusu Rakamının Hesaplanması

Bu dünyada bulunma amacınızı açıklayan Yaşam Duyusu Rakamına ulaşmak için, kendi pin kodunuzu oluşturan rakamların tamamını toplamanız gerekmektedir. 13 Mayıs 1972 örneğimizde, bu rakam 4+5+1+1+5+9+6+6=37 => 3+7=10 => 1+0=1. Örneğimizde, Yaşam Duyusu Rakamı 1’dir.

Kişiliğiniz doğduğunuz günden gelmektedir ve ilk hanedeki rakamınız ile ifade edilir. Bu rakam, dışarıdan insanların sizi nasıl gördüklerini anlatır.

1 Rakamı – Görme – Zihin (İfade eden)
2 Rakamı – Duyma – Duygu (İfade eden)
3 Rakamı – Tat – Dürtü (İfade eden)
4 Rakamı – Koku – Pratiklik (İfade eden)
5 Rakamı – Dokunma – Zihin (Yaratıcı)
6 Rakamı – Sezgi – Dürtü (Yaratıcı)
7 Rakamı – Ruh – Duygu (Yaratıcı)
8 Rakamı – Yaradılış – Pratiklik (Yaratıcı)
9 Rakamı – Yaşam – Hepsi

Zaman zaman bazı özelliklerin size uygun olmadığını düşünebilirsiniz. Burada her sayının diğer hanelerdeki sayılarla etkileşim içine girdiğinde kendine ait özelliklerinde farklılıklar oluşabileceği konusu dikkate alınmalıdır.

Karakter Hanesinde 1 Rakamı Olanlar:

Güçlü yanları: Yaratıcı, lider, konuşkan, uçucu, parlak, dokunsal, neşeli, gururlu, kendine güvenen ve kendinden emin, ilgili

Zayıf yanları: Depresif, yüksek sesli, alıngan, hoşgörüsüz, huysuz, kendine güvensiz, tembel değişken, saldırgan, ağzında geveleyerek konuşan, bencil

Karakter Hanesinde 2 Rakamı Olanlar:

Güçlü yanları: Besleyici, özenli, sessiz, gözlemci, soğuk ve etkileyici, utangaç, evcimen, sakin, ağzı sıkı, ağırbaşlı

Zayıf yanları: Duygusal, hassas, ağlamaklı, savunmacı, içine kapanık, aşırı koruyucu, sinirli, mantıksız, hüzünlü, somurtkan, değişken

Karakter Hanesinde 3 Rakamı Olanlar:

Güçlü yanları: Organize, bağımsız, adanmış, dindar, iyimser, samimi, neşeli, canlı, dürüst, tutkulu, ciddi, hayvansever

Zayıf yanları: Acımasız, fanatik, küstah, davranış sorunu olabilen, somurtkan, küskün, ilgisiz, kayıtsız, askeri düzende, hoppa, yanlış yönlendirilebilen, düşmanca davranan

Karakter Hanesinde 4 Rakamı Olanlar:

Güçlü yanları: Esrarengiz, devrimsel, amaca yönelik, zeki, sıradışı, ileri görüşlü, farklı, temkinli, heyecanlandırıcı, cesaretlendirici, bireysel, sadık, adil

Zayıf yanları: Gizleme eğiliminde, muammalı, tuhaf, şaşırtıcı konuşmalar yapan, göreneklere uymayan, kindar, kolay heyecanlanan, patavatsız, ön yargılı, önceden tahmin edilemez, hilekar, sabit, yalancı

Karakter Hanesinde 5 Rakamı Olanlar:

Güçlü yanları: Nazik, mizahi, analitik, dışa dönük, konuşkan, esnek, mantıklı, sonuç odaklı, değişimden hoşlanan

Zayıf yanları: Asi, yerinde duramayan, eleştiren, itiraz eden, keskin dilli, havai, gerilimli, zor, karşıt fikirli, sinirli

Karakter Hanesinde 6 Rakamı Olanlar:

Güçlü yanları: Dost canlısı, sevecen, romantik, çekici, tutkulu, tensel uyumlu, uzlaştırıcı, sakin

Zayıf yanları: Kıskanç, cimri, aşırı duygusal, talepkar, kendisiyle ilgili, ölçüsüz, hesapçı, hayalperest, içine kapanık, uyumsuz

Karakter Hanesinde 7 Rakamı Olanlar:

Güçlü yanları: Ilımlı, sessiz, adanmış, sanat tutkunu, tarafsız, kararlı, güvenilir, seçkin, meraklı, idealist

Zayıf yanları: İntikamcı, münzevi, soğuk, duygusal, radikal, değişken, endişeli, ifadesiz, saldırgan, kontrol etme takıntısı olan, utangaç

Karakter Hanesinde 8 Rakamı Olanlar:

Güçlü yanları: Dengeli, sabırlı, destekleyici, sorumluluk sahibi, ciddi, deneyimli, soğukkanlı, çalışkan, güvenlik duygusundan hoşlanan, akıllı, dünyevi

Zayıf yanları: Güvensiz, telaşlı, gergin, takıntılı, duygularını gizleyen, hesapçı, buyurgan, dalavereci, sabit, kendini kurban hisseden ya da kurban rolü oynamayı seven

Karakter Hanesinde 9 Rakamı Olanlar:

Güçlü yanları: Çocuksu, sanatkar, zeki, masum, hassas, kararlı, bağışlayıcı, dürüst, saf, benzersiz

Zayıf yanları: Tutarsız, aklı karışık, budala, düşünmeden hareket eden, unutkan, kibirli, güvensiz, inatçı, sabırsız

 

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: PIN kod kader pin kodu analizi Kaderin Pin Kodu yaşamın pin kodu Douglas Forbes doğum tarihi mgd haber güncel m041028

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans, en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.