MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

29 Mart 2024 Cuma 10:56
Chrome Kullanıyorsanız:
1.Tarayıcınızın sağ üstündeki, şuna benzeyen düğmeye tıklayın:
2.Options veya Seçenekler yazan kısma tıklayın.
3.Home Page veya Ana sayfa yazan kısma sitemizin adresini yapıştırın ve kaydedin.

Firefox Kullanıyorsanız:
Sitemizin adresinin tamamını seçin ve tutup anasayfa düğmesine sürükleyin.

Anasayfa düğmesi genelde şöyle görünür:

ANASAYFA GÜNDEM 3 CÜ SAYFA Eve giren porsuk, çocuğu parçaladı

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

ŞOKE EDEN OLAY!

Eve giren porsuk, çocuğu parçaladı

Bitlis Güroymak'a bağlı köyde gece geç saatlerde eve giren bir porsuk, uyuyan çocuğun yanağını ve parmağını kopardı.
02 Mayıs 2015 Cumartesi 13:37

Bitlis’in Güroymak ilçesine bağlı Yemişveren köyünde gece geç saatlerde bir eve giren porsuk, uyuyan çocuklara saldırdı. 

Çocuklar uykudayken kırık camdan eve giren porsuk, yaraladığı çocuk tarafından öldürüldü.  Sansargil ailesinden henüz türü tam olarak belirlenemeyen bir porsuk, gece geç saatlerde Yemişveren köyünde yaşayan Tavürün ailesinin evine girdi.  

Olay anında uyuyan 13 yaşındaki Önder Tavürün’e saldıran porsuk, yanağını ve parmağını kopardı. Sonra evde uyuyan diğer çocuklara saldırmak isteyen porsuk, yaralanan Önder Tavürün tarafından demir sopayla öldürüldü. Ailesi tarafından Güroymak Devlet Hastanesine götürülen Önder, daha sonra Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı.  

Önder Tavürün yapılan ilk müdahalenin ardından plastik cerrahi doktoruna sevk edildi. Porsuk tarafından yanağı ve parmağı koparılan Önder Tavürün, porsukla bir süre mücadele ettiğini sonra amca oğlundan yardım istediğini belirterek şunları söyledi: “Dün gece kafama bir şeyin saldırdığını hissettim. Uyandığımda porsuk yanağımı ısırıyordu. Onu boğazından tutarak altıma aldım sonra yanımda uyuyan kuzenimden yardım istedim. Uyanan kuzenime de saldıran hayvanın kafasına demir sopayla vurdum.” 

Önder Tavürün’ün babası Mülazım Tavürün ise, "Gece oğlum kardeşimin evinde uyudu. Herkes uyuduktan sonra kırık camdan içeri giren porsuk, önce benim oğluma sonra kardeşimin çocuklarına saldırmış. Böyle bir hayvanı daha önce görmemiştim” diye konuştu.

Bitlis Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan çocuk hakkında bilgi veren doktorlar, sağlık durumunda herhangi bir tehlike olmadığını söyledi.

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: Bitlis porsuk Önder Tavürün mgd haber güncel m041028

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans, en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.