MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

19 Nisan 2024 Cuma 05:10
Chrome Kullanıyorsanız:
1.Tarayıcınızın sağ üstündeki, şuna benzeyen düğmeye tıklayın:
2.Options veya Seçenekler yazan kısma tıklayın.
3.Home Page veya Ana sayfa yazan kısma sitemizin adresini yapıştırın ve kaydedin.

Firefox Kullanıyorsanız:
Sitemizin adresinin tamamını seçin ve tutup anasayfa düğmesine sürükleyin.

Anasayfa düğmesi genelde şöyle görünür:

ANASAYFA GÜNDEM DÜNYADAN Hakim, hırsızın okul arkadaşı çıktı

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

ŞOK ANLAR YAŞANDI!

Hakim, hırsızın okul arkadaşı çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Florida Eyaletinde araba hırsızlığından yargılanan bir hırsızı hakim tanıdı ve...
10 Temmuz 2015 Cuma 16:39

ABD'nin Güney Florida Eyaletinde araba hırsızlığından yargılanan bir hırsızı hakim tanıdı. Hırsız Arthur Booth Hakim Mindy Glazer'in okul arkadaşı olduğunu öğrenince ağlama krizine girdi ve gözyaşlarına boğuldu. O an da mahkemede duygusal anlar yaşandı.

Geçtiğimiz Perşembe günü duruşmaya çıkan 49 yaşındaki sanık Arthur Booth ve davanın hakimi Mindy Glazer ortaokul arkadaşı çıktı. Booth'a gittiği ortaokulu soran Glazer aldığı cevap sonrasında sanığın kendi sınıf arkadaşı olduğundan emin oldu. O esnada hakimi tanıyan Booth göz yaşlarını tutamadı.

Arthur Booth olayın şokuyla defalarca kez, ‘Aman Allah’ım’ derken, hakim Mindy Glazer okul anılarından bahsetmeye başladı. Sanığı, ‘Bu adam ortaokuldaki en iyi insandı.’ Diyen hakim ekledi, ‘Birlikte futbol oynardık, hep birlikte, tüm çocuklar. Bakın ne oldu?

İŞTE O ANLAR...

Hakim Mindy Glazer bunları söylerken yalnızca ‘Aman Allah’ım’ demeye devam etti sanık Arthur Booth. WPLG-TV’ye konuşan sanığın kuzeni Melissa Miller, Booth’un utancından ağladığını ifade etti.

Miller, ‘Hakimin söyledikleri ona eski günleri anımsattı; çok zekiydi, sporcuydu ve iki dil biliyordu.’ Diye de ekledi. Parlak bir geçmişi olan Booth’un tüm hayatının uyuşturucu yüzünden mahvolduğunu söyledi.



Hakim Glazer ortaokul arkadaşının kefaretini 43 bin dolar belirledikten sonra, ‘Bol şans. Umarım kanunlara uygun bir hayat sürdürebilirsin.’ dedi.

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: ABD Güney Florida hakim Mindy Glazer hırsız Arthur Booth mgd haber güncel m041028

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans, en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.