MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

19 Mart 2024 Salı 14:48
Chrome Kullanıyorsanız:
1.Tarayıcınızın sağ üstündeki, şuna benzeyen düğmeye tıklayın:
2.Options veya Seçenekler yazan kısma tıklayın.
3.Home Page veya Ana sayfa yazan kısma sitemizin adresini yapıştırın ve kaydedin.

Firefox Kullanıyorsanız:
Sitemizin adresinin tamamını seçin ve tutup anasayfa düğmesine sürükleyin.

Anasayfa düğmesi genelde şöyle görünür:

ANASAYFA GÜNDEM GÜNCEL TELEVİZYON REALTY Cübbeli'ye "oral ilişki" yanıtı

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

HARAM MI DEĞİL Mİ?

Cübbeli'ye "oral ilişki" yanıtı

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan'dan Cübbeli Ahmet Hoca'ya 'oral ilişki' yanıtı: Yoksa onlar da mı bu haramları işliyorlar?
19 Temmuz 2015 Pazar 04:37

TRT'de Pelin Çift'e konuk olan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan'dan Cübbeli Ahmet Hoca'ya 'oral ilişki' yanıtı: Yoksa onlar da mı bu haramları işliyorlar?

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan ile Cübbeli Ahmet Hoca arasında "İleri derecede oral ilişki ilişki' hanar mı değil mi? tartışması sürüyor. Cübbeli'ye yanıt veren Demircan, "Eşcinsellerin, lezbiyenlerin, erotik site sahiplerinin rahatsızlık duymalarını anlıyorum fakat basiretsiz Müslümanları anlamıyorum. Yoksa onlar da mı bu haramları işliyorlar? dedi.

TRT'de Pelin Çift'e konuk olan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan'ın ‘İleri derecede oral ilişki haramdır’ sözleri tartışma yarattı. Demircan'ın sözlerine Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ,"Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi?" diye tepki gösterdi. Cübbeli'ye Demircan yazıl açıklama ile şu yanıtı verdi: "Haramlardan söz edilince inkarcıları, zinacıların, eşcinsellerin, lezbiyenlerin, erotik site sahiplerinin rahatsızlık duymalarını anlıyorum fakat basiretsiz Müslümanları anlamıyorum. Yoksa onlar da mı bu haramları işliyorlar da hatırlatılmasından rahatsızlık duyuyorlar."

MEZHEP MESELESİ DEDİ

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan'ın 'İleri derecede oral ilişki haramdır' sözlerine kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sert tepki tepki göstermişti. Cübbeli Ahmet Hoca, "Bu milletin çoğunun başında böyle bir imtihan var. Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka." dedi. Cübbeli Ahmet Hoca, oral ilişkinin mezheplere göre farklılık gösterdiğini de sözlerine ekledi.

ALİ RIZA DEMİRCAN CÜBBELİ'YE SERT YANIT VERDİ

Ali Rıza Demircan, hem Cübbeli'nin sözleri hem de tartışmalara ilişkin yazıli bir açıklama yaptı. Yapması gerekeni yaptğını ve yapmaya da devam edeceğini söyleyen Demircan, "Açıklamalarımla birçok haramın öğrenilmesine vesile olduğum kanaatindeyim" dedi.

"YOKSA ONLAR DA MI BU HARAMLARI İŞLİYOR"

İlahiyatçı Ali Rıza Demircan açıklamasında şunları dile getirdi: “TRT1'de katıldığım Gündem Ötesi programında yaptığımız açıklamaların bir çok haramın öğrenilmesine vesile olduğu kanaatindeyim. Bu sebeple mutluyum. Pek çok teşekkür ve dua aldım. Program sırasında eşler arasında haram kılınan cinsel yasaklara değinirken, moderatörün makul sınırları aşar şekilde gelmesi sonucu açıklamalarımızın bir kısmı sosyal medyada aşağılanarak gündeme taşındı. Yüce dinimiz, eşler arasında regl/ay hali dönemi ilişkisini haram kıldığı gibi anal ve oral ilişkileri de haram kılmıştır. Dini ve tıbbı bir mazeret olmaksızın eşlerin cinsel görevlerinden kaçınmaları da dinimizce haram kılınan işlemler arasındadır. Milyonlarca ailemizin bu haramların biri veya bir kaçını bilmediklerini veya bilerek işlediklerini aldığım on binlerce sorudan biliyordum. Bu nedenle eşler arası haramlara ilişin soruya tam bir ciddiyet içerisinde cevap verdim. Yapmam gerekeni yaptım. Yapmaya da devam edeceğim. Çünkü bu haramların işlenmesi eşleri günahlara batırırken nefretleşmelere, şiddete ve boşanmalara da neden olmaktadır. Pek çok yazılı ve görsel medya insanlarımızı bu haramları işlemeye yönlendirmektedir. Haramlardan söz edilince inkârcıların, zinacıların, eşcinsellerin, lezbiyenlerin, erotik site sahipleri ve pazarlamacılarının rahatsızlık duymalarını anlıyorum, fakat basiretsiz Müslümanları anlamıyorum. Yoksa onlarda mı bu haramları işliyorlar da hatırlatılmasından rahatsızlık duyuyorlar?

Allah'ın haram kıldıklarını öğretmek ne zamandan beri gayr-i ahlakilik oldu. Düzeysizlik ve utanmazlık bu olsa gerektir.

İsviçre'nin saygın gazetelerinden Blick'in fıtrat adına gösterdiği objektif anlayıştan bile yoksun olan cahillerden Allah'a sığınıyoruz.

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: Cübbeli Ahmet Hoca Cübbeli Demircan Ali Rıza Demircan TRT1 TRT Pelin Çift oral ilişki eşcinsellik ilişki lezbiyen erotik mezhep haram müslüman mgd haber güncel m041028

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans, en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.