AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Mısır'daki ölümler için ağlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a twitter hesabından Gezi Parkı eylemleri sırasında Eskişehir'de dövülerek ölüdülüren Ali İsmail Korkmaz'ı hatırlattı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mısır'da öldürülen Müslüman Kardeşler liderlerinden Muhammed El Bilteci'nin kızı Esma'ya babasının yazdığı veda mektubunu dinlerken canlı yayında ağladı.
Kültür ve Turizm eski Bakanı Ak Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay da Gezi Parkı eylemleri sırasında Eskişehir'de, vücuduna aldığı darbelerle beyin kanaması geçirerek yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın dövülme görüntülerinin ortaya çıkmasıyla hükümete twitter'dan yüklendi. Günay, şu tweet'leri attı:
"Cuma vesilesi, 'kim bir insanı haksız yere öldürürse, bütün insanlığı öldürmüş olur. Maide, 32. Dünyanın neresinde hangi zamanda olursa olsun. Ali İsmail Korkmaz'ı öldürenler hak ettikleri cezayı almadan, kimse bana adaletten başka ülkelerin mazlumlarına merhametten sözetmesin!"
Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.
Etiketler: ertuğrul güna başbakan recep tayyip erdoğan gazi parkı ali ismail korkmaz esma twitter tweet
FACEBOOK
TOPLULUKBu habere yorum yapan ilk siz olun!
Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans,
en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve
öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.