264 gündür yoğun bakımda olan Berkin’in durumu dün akşam saatlerinde kritikleşti.
Türk tabipler Birliği Berkin’in son durumu hakkında bilgi verdi. 25 Şubat’ta ağır bir enfeksiyon geçiren Berkin, sonrasında geçirdiği epilepsi nöbetleri sebebiyle sağlık durumunda iniş çıkışların yaşandığı belirtildi. Berkin tedbir amacıyla 24 saat boyunca uyutuldu.
Berkin’in ailesinin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, son yapılan kontrollerden sonra Berkin’in yoğun bakımda olduğu söylendi. Berkin’in bilincinin kapalı olduğu, nefes alması için makineye bağlandığı belirtildi. Berkin’in durumu ciddiyetini koruyor.
Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.
Etiketler: berkin elvan gezi parkı
FACEBOOK
TOPLULUKBu habere yorum yapan ilk siz olun!
Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans,
en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve
öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.