Emre Belözoğlu’yla, teknik patron İsmail Kartal’ın önceki günkü idmanda yaptığı hararetli konuşma çeşitli spekülasyonları beraberinde getirmişti. El-kol hareketlerinden dolayı ‘tartıştılar’ diye lanse edilen diyalogların altında yatan gerçekler ise dün açığa çıktı.
‘HERKES YAPIYOR!’
Gördüğü haksız kartlara isyan eden Emre, “Benim yaptığım hareketlerin çok benzerlerini diğer futbolcular da yapıyor. Ağzımdan çıkan her cümle küfür gibi anlaşılıyor. Böyle bir algı oluşturdular. Bu yüzden saha içinde zor anlar yaşıyorum. Bıktım. Bu hafta da yine aynısını yapacaklar” sözleriyle hocasına içini dökerken, Kartal da bu isyana “Ben ne yapayım Emre?” karşılığını verdi.
Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.
Etiketler: emrebelözoglu ismailkartal mgd haber güncel m041028
FACEBOOK
TOPLULUKBu habere yorum yapan ilk siz olun!
Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans,
en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve
öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.