İtalyan basını, Roma ile Salih arasında anlaşmanın yapıldığını iddia etse de Fenerbahçe cephesinden gelen bilgiler, transferin şimdilik askıya alındığı yönünde. Roma yönetimi Salih için 7 milyon Euro bonservis ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay verdi.
.webp)
Başkan Aziz Yıldırım, 15 milyon Euro istedi. Yönetimin amacı, Salih’in de mutlu olacağı bir paket hazırlamaktı. Ortak görüş “Salih potansiyelinde, 20 yaşında Türk pasaportlu bir oyuncuyu kadromuza katmak istesek, en az 15 milyon Euro vermemiz gerekir. Böyle bir değeri kaybetmeyelim” oldu. Görüşü alınan Ersun Yanal yönetime, Salih’e daha fazla süre vermek için şartları zorlayacağı mesajını verdi. Yönetim , Salih’in yıllık ücretinde de düzeltme yapmayı planlıyor.
Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.
Etiketler: salih uçan roma fenerbahçe
FACEBOOK
TOPLULUKBu habere yorum yapan ilk siz olun!
Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans,
en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve
öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.