MAGAZİN GAZETE DERGİ TV | Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

13 Temmuz 2026 Pazartesi 18:41
Chrome Kullanıyorsanız:
1.Tarayıcınızın sağ üstündeki, şuna benzeyen düğmeye tıklayın:
2.Options veya Seçenekler yazan kısma tıklayın.
3.Home Page veya Ana sayfa yazan kısma sitemizin adresini yapıştırın ve kaydedin.

Firefox Kullanıyorsanız:
Sitemizin adresinin tamamını seçin ve tutup anasayfa düğmesine sürükleyin.

Anasayfa düğmesi genelde şöyle görünür:

ANASAYFA GÜNDEM SON DAKİKA Karadayı'nın avukatı itiraz etti

Görüş ve Düşünceleriniz?

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhattapları tarafından dava açılabilmektedir.

28 ŞUBAT DAVASINDA İTİRAZ

Karadayı'nın avukatı itiraz etti

Erol Aras, "Bu yargılamanın yapılacağı yerin Anayasa Mahkemesi olduğunu ve tarihi bir sorumluluk olduğunu belirtti.
02 Eylül 2013 Pazartesi 16:41

İsmail Hakkı Karadayı'nın avukatı itiraz etti

28 Şubat davasında yargılanan Genelkurmay eski Başkanı İsmail Hakkı Karadayı'nın avukatı Erol Aras, "Bu yargılamanın yapılacağı yerin Anayasa Mahkemesi olduğunu ve tarihi bir sorumluluk olduğunu, savcının bu konudaki haksız kararına ortak olunmaması gerektiği yönünde itirazımızı mahkemeye verdik" dedi.

Ankara 13'ncü Ağır Ceza mahkemesinde bugün başlayan davada yargılanan dönemin Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı'nın avukatı Aras, gazetecilere açıklamada bulundu.Davanın görüşüldüğü Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesine daha önce bir itirazda bulunduklarını, mahkemenin de celse arasında itirazı yerinde bulduğunu söyleyen Aras, daha önce 28 Şubat ile ilgili takipsizlik kararı kaldırılmadan davanın açıldığını anlatarak, bunun skandal olduğunu söyledi. Aras, " Yazılan iddianamenin temelinin çok sakat olduğu, hukuk dışı şekilde yapıldığı ve mutlak yok hükmünde olduğu anlamını çıkartan bir olay. Buna itiraz ettik. Ama sayın mahkeme 'biz bu konudaki eksikleri tamamladık' dedi. Bir karar verecek ama tahmin ediyorum bu konuda verilecek karar 'yargılamanın durması' ya da 'reddi yönünde' değil de 'eksik giderildi devamı' şeklindedir" 

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: Ankara Ağır Ceza mahkemesi İsmail Hakkı Karadayı 28 Şubat Dava

FACEBOOK

YORUMLAR

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye Olun Giriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans, en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.