Suriye'nin İdlib kentinde Suriye ordusuna ait bir kontrol noktasına İslami Cephe birliklerinin düzenlediği bombalı saldırıda 30 asker hayatını kaybetti.
Suriye İnsan Hakları Örgütü'nün (SNHR) verdiği bilgiye göre, İslami Cephe birlikleri İdlib'e bağlı Mağrat En-Numan beldesinde Suriye ordusuna bağlı bir askeri karargaha bombalı saldırı gerçekleştirdi.
200 metrelik bir tünel açılarak karargahın altına yerleştirilen yüklü miktardaki bombanın patlatılması sonucu bina tamamen yok olurken, aralarında 2 üst düzey komutanın da bulunduğu 30 askerin öldüğü kaydedildi.
SNHR, operasyonun ardından Suriye ordusunun bölgeyi bombaladığını ancak ölen ya da yaralanan olmadığını aktardı.
Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.
Etiketler: Suriye İdlib saldırı
FACEBOOK
TOPLULUKBu habere yorum yapan ilk siz olun!
Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans,
en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve
öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.