Olaylar nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilen Trabzonspor – Fenerbahçe maçının karar tarihi belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, “Federasyon olarak PFDK ve Tahkim Kurulu kararlarını etkilememek için bundan önce kurulların kararının ardından federasyon yönetimi olarak karar verdik. Trabzonspor–Fenerbahçe maçıyla ilgili kararımızı da böyle vereceğiz” dedi.
Düren kesin bir tarih var mı sorusuna, “Önce PFDK ardından verilen kararla ilgili olarak Tahkim Kurulu nihai sonucunu açıklayacak. İki kurulun vereceği kararın arından Futbol Federasyonu’nun yapacağı ilk yönetim kurulu toplantısında tatil edilen Trabzonspor –Fenerbahçe maçıyla ilgili kararımızı vereceğiz. Tahmin ediyorum en geç 15 gün sonra bu kararı veririz” diye yanıt verdi.
Düren, yine tatil edilen ve kararı 1 ay sonra verilen Beşiktaş – Galatasaray maçının hatırlatılması üzerine “O zaman kurullar kararını verdikten sonra iki kez federasyon yönetim kurulu toplantısı ertelenmişti. Kurullar karar verdikten sonra ilk toplantı da karar çıkar” şeklinde yanıt verdi.
Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi mgdtv.com'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.
Etiketler: trabzonspor Fenerbahçe Bülent Yıldırım PFDK
FACEBOOK
TOPLULUKBu habere yorum yapan ilk siz olun!
Türkiye'nin en kolay okunan haber sitesi olarak siz okuyucularımıza daima güvenilir ve objektif yayıncılık anlayışımızla hizmet vermekteyiz.
En güncel ekonomi haberleri, borsa durumu, finans,
en yeni spor, sanat ve tarafsız siyaset haberlerine günlük olarak ulaşabileceğiniz geniş bir platform. Sıkılmadan okuyabileceğiniz, renkli görselleri ile, detaylı ancak bir o kadarda kısa ve
öz yazılan içerikleriyle haber magazin Mgd Tv hizmetinizde.